Bekijk alle foto's

Noordzee Boulevard 32

  • Informatie
  • Foto's
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Contact
  • Reservering

Algemene Informatie

We nemen u graag mee voor een eerste inkijkje van de Noordzee Boulevard 32, een comfortable vakantiewoning, gelegen op slechts 200 meter lopen van het Banjaardstrand.

De woning is gelegen op het gezellige vakantiepark ‘Noordzee Residence de Banjaard’ waar alle faciliteiten aanwezig zijn om een heerlijke strandvakantie in Zeeland te beleven.

Treed binnen in deze volledig gemoderniseerde familiewoning, die geschikt is voor zes personen. Ook uw trouwe viervoeter is zonder toeslag welkom.

Beneden vindt u de keuken en woonkamer die van alle gemakken voorzien zijn. Op de eerste etage bevinden zich de drie slaapkamers en een moderne badkamer met een toilet, bad en aparte douche.

De royale tuin, gelegen op het westen beschikt over een terras met een zonnescherm, die gebruikt kan worden bij mooi weer.

Buiten de woning is eigen parkeergelegenheid met laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Gebruik van het zwembad is (door veranderde parkregelgeving) niet bij de huur inbegrepen.

De mensen achter deze accommodatie

In 2024 is Vakantie op de Banjaard onder beheer van Teun Matthijssen gestart met het verhuren van vakantiewoningen op loopafstand van het gezellige en schone Banjaardstrand.

Wat begint met één vakantiewoning zal gaan uitgroeien tot een compact aanbod van hoogwaardige vakantiewoningen.

De faciliteiten van Noordzee Boulevard 32

Algemeen

Rookvrij
Centrale Verwarming
Huisdieren toegestaan
Laadpaal voor auto
WiFi
Wasdroger
Wasmachine

Buiten

Tuinset
Balkon
Parkeerplaats

Keuken

Vaatwasser
Combimagnetron
Koelkast (met vriesvak)
Koffiezetapparaat (Nespresso)
Magnetron
Oven

Kinderen

Kinderbedje
Campingbedje
Kinderstoel

Ligging van Noordzee Boulevard 32

Het Banjaardstrand is een gezellig, schoon familiestrand, op slechts 200 meter van uw vakantiewoning verwijderd.

Op het vakantiepark vindt u onder andere een supermarkt, verschillende horecagelegenheden,  entertainment en de mogelijkheid om een fiets te huren.

Gebruik van het zwembad is (door veranderde parkregelgeving) niet bij de huur inbegrepen.

De omgeving rondom het park leent zich perfect om deze per fiets te verkennen. Via Fietsnetwerk.nl kunt u verschillende fietsroutes vinden. Bezoek bijvoorbeeld Middelburg, de hoofstand van Zeeland. Een historische stad waar u ook kunt winkelen en vervolgens kunt genieten op één van de vele gezellige terrassen.

Of bezoek Het Nationaal Park Oosterschelde met daarin Delta Park Neetje Jans, een geweldig uitstapje voor uw hele familie.

Voor de allerkleinsten zijn er leuke avonturen te beleven in bijvoorbeeld Familiepretpark Mini Mundi, Berkenhof Tropical Zoo, Glowgolf Middelburg of ga mee op de Stoomtrein Goes – Borssele.

Watersportcentrum Schotsman in Kamperland is de uitvalsbasis  voor alle watersporters onder ons. Waterskieën, wakeboarden, monoskiën of lekker ravotten in het aquapark. Beleef een spetterende dag op en in het water.

Omgeving Noordzee Boulevard 32